+36 70 619 0101

Hétfő - Vasárnap: 0-24 óráig

Üzenet küldése

+36 70 619 0101

Éjjel-nappal hívható.

Három fő területre bontható az épületek fűtési-hűtési rendszere.

1. A kazánház és hőközpont: Ezekről a területekről kapja az épület a szükséges fűtési és, vagy hűtési energiát - természetesen szabályozott mennyiségben. A szabályozó szerelvények megfelelő beállításai a kiinduló pontja az éület költséghatékony, üzembiztos működésének. 

Az általunk javasolt és ezzel együtt beépített berendezések, szerelvények kiválasztásánál mindig kifejezetten nagy figyelmet szánunk a fentebb említett szempontok teljesítésére.

Fűtés szerelés

2. A csőhálózat:  A csőhálózatok anyagai a jelenlegi technológiák figyelembe vételével már kifejezetten sokfélék és eltérőek lehetnek. Ennek következtében a megfelelő anyagválasztás nagyban elősegíti az épület kivitelezési idejének optimalizálását és az üzemeltetés hatékonyságát. 

Esetenként a csőhálózatok kivitelezése speciális berendezések, eszközök és szerszámok igénybevételével lehetségesek, ezért kiemelt figyelmet szükséges erre a területre is szentelni. 

3. A hőleadók: Az ideális hőleadók nagymértékben függnek a megrendelés igényeitől, az épület tulajdonságaitól, jellegétől, funkciójától. 
Az általunk választott és javasolt berendezések kiválasztása minden esetben precízen, körültekintően, a megrendelői igények felmérésének igazodva történik.

Napjaink magas energiaárai mellett elengedhetetlen, hogy otthona, vagy épülete korszerű és gazdaságos fűtési rendszerrel legyen ellátva.

Vállalunk teljeskörű mennyezet fűtést, padlófűtést és falfűtés kiépítését is. 

A régi rendszerek korszerűsítését is rövid határidővel vállaljuk!

Fűtés szerelés

Cégcsoportunk