+36 70 619 0101

Hétfő - Vasárnap: 0-24 óráig

Üzenet küldése

+36 70 619 0101

Éjjel-nappal hívható.

Mosogató, mosdó, WC, padlóösszefolyó, fürdőkád
Dugulások gyors és szakszerű megszüntetése!
Lefolyórendszerek teljes tisztítása!

  • Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos, vagy teljes karbantartása
  • Kültéri csatorna-hálózatok tisztítása, felújítása és időszakos karbantartása
  • WC, mosdók és piszoárok duguláselhárítása
  • Összefolyó duguláselhárítás
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása
Duguláselhárítás

Éjjel-nappal, akár 2 órán belüli kiszállás
Budapesten, és Pest megye egész területén
Fix árak, rejtett költségek nélkül!
Bármilyen duguláselhárítással fordulhat hozzánk bizalommal! Szakembereink számára nincs megoldhatatlan feladat!

Túlnyomórészt bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk tiszta és precíz munkavégzéssel. Csak az esetek kimondottan minimális százalékában bontunk is, ha tényleg nincs más megoldás. Duguláselhárításra specializálódott csapatunk minden nap, éjjel-nappal áll az Önök rendelkezésére!

Profi gépeink segítségével a legrövidebb idő alatt megoldjuk a kialakult dugulásokat.

Bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk tiszta és precíz munkavégzéssel. Csak az esetek elenyésző százalékában bontunk is, ha tényleg nincs más megoldás. Duguláselhárításra specializálódott csapatunk minden nap, éjjel-nappal áll az Önök rendelkezésére!

Teljes mértékű fertőtlenítést és szagtalanítást vállalunk a duguláselhárítási munkák elvégzése után.

Duguláselhárítás

Profi gépeink segítségével a legrövidebb idő alatt megoldjuk a kialakult dugulásokat!

Spirálos csatornatisztítás

A spirálos csatornatisztító eszközt gyakran csőgörényként is szokták emlegetni. Ez gyakorlatilag egy spirálisan feltekert drót, amely így egy hajlékony csövet képez, amiben egy acélhuzal mozgatható, a végén pedig egy kaparó fej vagy buzogány fej található. A csőgörény több méter hosszú, tetszőleges hosszúságúra tolható ki, aminek segítségével eltávolítható a lefolyóba került szennyeződés.  

A gépi spirál nagy teljesítményre képesek, használata nagy szakértelmet kíván. A komolyabb duguláselhárítást bízza profi szakemberekre.

Womás csatornatisztítás

A duguláselhárítás egyik leghatékonyabb csatornatisztítási módszere a Womás csatornatisztítás. Magasnyomású vízzel történő csatornatisztítási eljárás. Első sorban a kültéri dugulások hatékony eszköze.

A WOMA kocsi nem a hálózatról nyeri a vizet, mert ez a vízmennyiség kevés lenne a hatalmaz teljesítményhez. A WOMA akár 100-150 liter vizet is képes bejuttatni a csatornahálózatba percenként. Ezt csak saját (1-5 köbméteres) víztartályból képes produkálni. A WOMA  duguláselhárító eszköz a legfejlettebb és legprofibb duguláselhárító berendezés.

WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba. A tömlő elején speciális fúvókák vannak felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják.  A tömlő akár 200 m hosszú is lehet.

Ahol a hagyományos duguláselhárító berendezések csődöt mondanak, ott csak a WOMA segíthet.

Egy építkezés alatt gyakran előfordul, hogy sóder, homok, iszap kerül a csatornarendszerbe, melyek rendkívül makacs dugulást eredményeznek.

A tömlőt 120-300 bar üzemi nyomás mellett akár 30 liter vizet is tud produkálni percenként. A speciálisan fejegység segítségével hatékonyan szüntetjük meg a rendszerben kialakult lerakódásokat.

Lefolyótisztítás, duguláselhárítás, csatornatisztítás

Korrekt áron, bontás nélkül!

Budapesten és Pest megye egész területén!

Akár 2 órán belüli kiszállással!

Munkánkra garanciát vállalunk!

Cégcsoportunk