+36 70 619 0101

Hétfő - Vasárnap: 0-24 óráig

Üzenet küldése

+36 70 619 0101

Éjjel-nappal hívható.

Akár 2 órán belüli kiszállással

Budapesten és Pest megyében egyaránt mi vagyunk a legjobb választás! A hét minden napján, 0-24 gyorsszolgálati csapattal, a legmodernebb gépekkel  állunk rendelkezésére!

Csapatunk tagjai egytől-egyig szakképzett munkerőből állnak és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

0-24 szolgáltatások

0-24 szolgáltatások

Gyors kiszállás

Gyors kiszállás

aximális garancia

Maximális garancia

Elégedett ügyfél

4000

Elégedett ügyfél
Kész projekt

Több, mint

1500

Kész projekt
Gyors kiszállás

Több, mint

3900

Gyors kiszállás
Javítás

Több, mint

5000

Javítás

Pest megyében és Budapest egész területén mi vagyunk a megfelelő választás!

Nyitókép

Vállalkozásunk a West Line Group Kft 2006 óta foglalkozik lakossági és vállalati, illetve közületi szolgáltatásokkal. Fő profilunk a gyorsszolgálat, társasházkezelés és generálkivitelezés. Már az alakulásunk évében két nagy projektet is véghez vittünk, és az évek folyamán csak sokasodtak a megkeresések. Célul tűztünk ki egy erős partneri hálózat kiépítését, így jelenleg több önkormányzattal és társasházkezelővel is közvetlen kapcsolatban állunk. Referenciáinkat ITT tudja megtekinteni.

Szakember csapatunk az évek alatt folyamatosan bővült, jelenleg 16 szakképzett munkatársunkkal dolgozunk együtt, akik több évtizedes tapasztalatuknak és korszerű felszerelésünknek köszönhetően gyorsan és szakszerűen tudnak elvégezni mindennemű hibaelhárítást.

Rólunk

A munkák gyarapodásával a járműparkunkat is bővítettük, hívás esetén jelenleg már 7 szervízautónkkal vonulunk ki a megadott címre. Munkatársaink nagy gondot fordítanak arra, hogy autóink minden alkalommal a szereléshez szükséges szerszámokkal és anyagokkal jól felszereltek legyenek. Ezzel párhuzamosan gépparkunkban is jelentős fejlesztés történtek: korszerű spirálos csatornatisztító gépünk mellet egy profi Womás autó is segíti a munkánkat. A speciális csatornakameránk segítségével pedig a leggyorsabban deríthetjük fel a dugulás okát.

A lakosság részére nyújtott gyorsszolgálat keretében Budapest és Pest megye egész területén vállalunk non-stop kiszállást. Az alábbi problémák esetén nyújtunk hibaelhárítást: vízvezetékszerelést, duguláselhárítást, csőtörés javítást, csatornatisztítást, fűtés szerelést és villanyszereléssel kapcsolatos problémák javítását, és egyéb ezekkel összefüggő szolgáltatásokat, valamint megelőző karbantartási munkákat végzünk. Emellett társasházkezelésben is nagy tapasztalatra tettünk szert az évek alatt. Jelenleg Budapest több kerületében is vállaljunk társasházak kezelését: gondnokságát, takarítását, vagyonkezelését. Országszerte vállalunk generálkivitelezési feladatokat: teljes ingatlan felújítást, csatorna kiépítést, épületgépészeti feladatokat, burkolási munkákat, festést, asztalos és lakatos munkákat.

Célunk olyan minőségi szolgáltatást nyújtani megbízóink részére, amely 100%-os elégedettséget és folyamatosan bővülő ügyfélkört eredményez. Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja az ügyfélközpontú gondolkodást, a hosszú távú együttműködés kialakítását, a színvonalas és hatékony munkavégzést. Minden esetben a lehető legoptimálisabb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek.

Rólunk

Gyorsszolgálati együttműködés esetén partnereink pénzügyi és más előnyöket is élvezhetnek.

Hogy a már meglévő és leendő megrendelőink ne maradjanak éjszaka és hétvégén sem szolgáltatás nélkül, állandó ügyeletet tartunk! Éjjel nappal hívható telefonszámunk: 06 70 619 01 01 Gyorsszolgálatunk Budapest összes kerületében és Pest megye egész területén vállalja az akár 2 órán belüli kiszállást, éjjel-nappal, hétvégén, és munkaszüneti napokon is!

Köszönjük a bizalmat!

West-Line Group Kft. csapata

Minőségi csapatmunka

A megrendelői igények maximális alkalmazása a területi és egyéb tulajdonságok figyelembe vételével, a leggyorsabb módon, a legjobb minőségben.

Minőségi referenciák

Ami cégünk szlogenje: A minőségi munkavégzés a legjobb és legrövidebb út a referenciák kiépítéséhez.

Minőségi kapcsolattartás

Ügyfélszolgálatunk az év minden napján, 0-24 óráig várja megkeresését írásban és telefonon egyaránt. Keressen minket bizalommal!

Megoldjuk problémáját

Szervízünk a lehető leggyorsabb kiszállással, a legrövidebb idő alatt megtalálja a hibaforrást és megoldja problémáját!

Ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

Amennyiben sűrgős problémája akadt, akkor javasoljuk telefonos elérhetőségünket. Egyéb esetekben pedig írásos formában is kereshet minket akár a weboldalon, akár e-mailen keresztül is.

Második kép (555 x 360 px)

Az alábbi felsorolásban kiemeltünk pár tulajdonságot, opciót, mely cégünkre jellemző a teljesség igénye nélkül

 • 13 éves szakmai tapasztalat
 • Legjobb ár/érték szolgáltatás
 • Gyors hibafelmérés
 • Gyors hibamegoldás
 • Garanciális munkavégzés
 • 0-24 Gyorsszolgálat
 • 0-24 Ügyfélszolgálat
 • 0-24 Szervíz
 • Csapatmunka
 • Gyors kiszállás
 • Több, mint 50 óriás projekt
 • Több, mint 500 Referencia
 • Legújabb technológiák alkalmazása
 • Budapest egész területén
 • Pest megye egész területén

Partnereink

TNT Manufacture Kft. Falforgató Kft. Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Budapest XIII. kerület AmRest Pizza Hut KFC Starbucks Játéksziget

Cégcsoportunk